Cum cumparUrda.ro

5 PASI SIMPLI PENTRU A PLASA O COMANDA


  • Vizitati magazinul nostru online accesand link-ul “MAGAZIN” si alegeti un produs.
  • In pagina produsului, alegeti cantitatea dorita si apoi apasati butonul “Adauga in Cos” pentru a adauga produsul in cosul de cumparaturi. Veti fi redirectionati automat in pagina cosului de cumparaturi unde veti putea vedea continutul cosului, pretul total si costul transportului. Daca doriti sa comandati si alte produse apasati butonul “Continuati Cumparaturile“.
  • Dupa ce ati adaugat toate produsele dorite in cosul de cumparaturi, verificati cantitatile si pretul total. Daca aveti un cod de reducere, introduceti-l in casuta “Cod promotional” si apasati butonul “Aplica Cupon” apoi apasati butonul “Finalizare comanda” pentru a trece la pasul urmator.
  • Completati “Detaliile de facturare” si “Detaliile de livrare“. Daca adresa de livrare este diferita de cea de facturare, bifati casuta “Livrati la o alta adresa? ” si se va deschide un nou formular unde poteti completa datele de livrare. Daca doriti sa ne comunicati si alte informatii, puteti face acest lucru completand casuta “Mentiuni comanda“. Daca doriti sa va faceti un cont pe site pentru comenzile viitoare, bifati casuta “Creeaza cont” si introduceti o parola.
  • Bifati casuta “Am citit si sunt de acord cu termenii & conditiile” si apasati butonul “Comanda“. In acest moment comanda este inregistrata si veti primi un email de confirmare cu toate detaliile comenzii. Verificati si folderul de SPAM daca nu ati primit email-ul de confirmare.

Inainte de a livra produsele comandate, va vom contacta prin telefon sau SMS pentru a confirma disponibilitatea produselor si pentru a stabili detaliile livrarii.