De ce sa cumpar de pe Urda.ro?

Categorii:Blog
Urda.ro

O sa te intrebi de ce sa cumperi de pe urda.ro si nu din alta parte. E foarte simplu! Pentru ca aici gasesti producatori de branza, de miere de albine, de conserve, de produse de panificatie, care iti garanteaza calitatea produselor lor. Inainte ca un produs sa apara in stoc, acesta este testat de prieteni, familie, de oameni cu papile gustative fine si abia apoi il recomandam mai departe.

Un alt motiv pentru care ar trebui sa cumperi de pe urda.ro este acela pentru gusturile pe care le stiai din copilarie, le regasesti aici, in toate produsele fara exceptie, dar mai ales pentru ca toti producatorii care ajung sa ne fie parteneri, sunt mici producatori, ce pun pasiune in munca lor, ce isi permit sa faca produse de calitate, din care isi castiga existenta.

Aducem produsele acasa sau la birou, in felul acesta economisesti timp si ai garantia unor produse proaspete, deoarece noi ne facem aprovizionarea saptamanal.

Provocarea noastra este sa fim o sursa sigura de hrana sanatoasa pentru clientii nostri, un mod de viata sau un suport educational.

De aceea, suntem aici, ca o garantie pentru voi si familiile voastre, deschisi la sugestii, intrebari, asa incat fiecare dintre voi sa aiba garantia hranei sanatoase, gustoase si autentice.

Spre magazin

ULTIMELE PRODUSE DIN MAGAZIN