Despre noiUrda.ro

FermaAm cautat gustul branzei adevarate prin toate supermarket-urile din Bucuresti si nu l-am gasit nici unde. In piete ne era tot mai greu sa ajungem si nici acolo nu mai avem garantia branzei de calitate, facuta doar din lapte si cheag. Asa ca, am facut in asa fel in cat sa ne producem singuri lactatele si sa aducem gustul branzeturilor de la tara, cat mai aproape de oamenii ocupati din Bucuresti, printr-un magazin online cu livrare la domiciliu.

In jud. Alba avem vacile si caprele, care pasc libere pe pajistile intinse de pe valea Tarnavelor, iar in Dambovita avem ferma de oi.

Cu o poveste de 4 ani, in care am crescut de la an la an, am inceput prin a ne comercializa  produsele in randul prietenilor si persoanelor apropiate, dupa care au urmat comenzile online si livrarile la domiciliu, iar din 2015 lucram si cu restaurante, carora le oferim o gama variata de branzeturi, precum si alte preparate din lapte.

FermaSi, din dorinta de a manca cat mai sanatos si de a ne bucura de produsele si gustul de odinioara, din ograda bunicilor, am plecat in cautarea altor producatori adevarati, de la tara, care ne pot garanta gustul real, lipsit de adaosuri. Si uite-asa am ajuns sa aducem de la producatori miere de albine (cu ocazia aceasta am aflat ca mierea nu are termen de valabilitate daca e produsa natural), conserve, paine, iar lista o sa tot continue.

Concluzia e una singura: daca ai de unde sa cumperi produse naturale si traditionale, de ce sa n-o faci?