Placinta cu urda si marar

Categorii:Retete
Tags:
Urda.ro

Ingrediente

Foile de placinta:

-300 grame faina
-200 grame margarina sau unt
-100 grame zahar
-2 galbenusuri
-1 lingura smantana
-1 plic praf de copt
-1 lamaie.

Umplutura:

-500 grame urda
-6 linguri zahar
-1 legatura marar
-2 oua
-2 linguri gris
-1 plic zahar vanilat.

Mod de preparare

-Topim untul, adaugam coaja de lamaie, zeama de la o jumatate de lamaie si amestecam cu celelalte ingrediente pentru foi.
-Amestecam bine, apoi lasam deoparte pana preparam umplutura.
-Dupa ce umplutura este gata, intindem 2 foi si le asezam in tava cu ajutorul unei hartii de copt. Intre ele asezam umplutura.
-Pentru umplutura tocam mararul si il amestecam cu celelalte ingrediente.
-Coacem placinta la 175C, timp de 35 de minute. Dupa ce o scoatem, o lasam putin sa se raceasca, apoi o pudram cu zahar pudra.

Pofta buna!

Timp de preparare: sub 90 minute minute


ULTIMELE PRODUSE DIN MAGAZIN