Politica de confidentialitateiulia

Politica de confidențialitate – Protecția datelor

Site-ul www.urda.ro, numit in continuare URDA.RO, este proprietatea SC Autentic Prod SRL, fima inregistrata in Bucuresti, Str. Sinca, nr. 21, cu datele de identificare CUI: 35110863, J40/12434/2015, numita in continuare Autentic Prod.

Informațiile de mai jos reprezintă politica de confidențialitate a companiei Autentic Prod legată de datele dumneavoastră cu caracter personal: nume, prenume, adresă, telefon, email.

Autentic Prod garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către Autentic Prod pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc.

Va puteti răzgândi oricând și puteti solicita în mod gratuit ștergerea datelor de contact din baza de date apăsând butonul ” dezabonare” sau ”unsubscribe” , buton ce se află în josul paginii fiecărui email primit de la noi.

Autentic Prod se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți cu excepția operatorului de marketing direct si anume mailchimp.com, operator cu ajutorul căruia sunt trimise newsletter-ele la adresele pentru care am primit acordul.

Datorită modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul urda.ro sunt transmise pe cale electronică, Autentic Prod nu poate fi făcută răspunzatoare în nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informațiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Autentic Prod va lua toate măsurile și va pune la dispozitie toate fișierele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infracțiune.

Autentic Prod nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidentialitatea contului și parolei sale.