Termeni si conditiiUrda.ro

Site-ul Urda.ro, numit in continuare SITE, este proprietatea producatorului Dorobantu Iulia, numit in continuare PRODUCATOR.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

PRODUCATORUL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

PRODUCATORUL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe SITE si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor PRODUCATORULUI fara acordul prealabil scris al acestuia.

1. Dreptul de autor al PRODUCATORULUI asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al SITE-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea PRODUCATORULUI si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul PRODUCATORULUI a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea SITE-ului numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail contact@urda.ro.

2. Produsele si serviciile oferite pe SITE. Politica de preturi

PRODUCATORUL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul SITE-ului sunt produse de catre PRODUCATOR sau sunt achizitionate de la terti si supuse revanzarii. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv PRODUCATORUL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta.

Preturile sunt actualizate zilnic. Preturile prezentate nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de PRODUCATOR in momentul confirmarii comenzii.

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect etc.).

3. Modalitati de plata disponibile

Plata produselor comandate pe SITE se poate efectua doar ramburs, in momentul in care coletul ajunge la destinatie. Nu se va achita nicio taxa suplimentara comparativ cu aceea confirmata telefonic sau prin intermediul e-mail-ului. Plata se va face cash, direct persoanei care va livra coletul.

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face in doar in Bucuresti si Ilfov, saptamanal, in fiecare zi de marti si vineri. Transportul este asigurat de catre PRODUCATOR. Pentru comenzi de minim 60 lei transportul este gratuit in Bucuresti si Ilfov. Pentru comenzi mai mici de 60 lei, costul de transport in Bucuresti si Ilfov este de 9 lei.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni, dupa ce va fi reluat legatura cu clientul. In cazul in care livrarea nu se poate face nici a doua oara, comanda va fi anulata automat, iar coletul va fi returnat la sediu. In cazul in care clientul doreste sa reia aceeasi comanda, va fi nevoit sa suporte costul integral al livrarii, indiferent de valoarea produselor cumparate.

Pentru a preintampina astfel de situatii, puteti mentiona in campul “MENTIUNI COMANDA” din formularul de comanda, intervalul orar preferat pentru primirea livrarii, iar curierii nostri vor incerca sa tina cont de aceasta preferinta.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare.

PRODUCATORUL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de PRODUCATOR care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

5. Promotii si concursuri

PRODUCATORUL stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

6. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

SITE-ul este gazduit de serverele unei terte firme. PRODUCATORUL nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. PRODUCATORUL nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea SITE-ului.

7. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul SITE-ului este gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. PRODUCATORUL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, PRODUCATORUL nu poate fi facut raspunzatoar sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

8. Securitatea datelor

Urda.ro va garanteaza confidentialitatea datelor stocate in contul dvs de client. Aceste informatii nu vor fi transmite sub nicio forma sau motiv unei terte parti. Ne rezervam dreptul de a trimite newslettere cu informatii comerciale despre produsele si serviciile noastre pe adresa de email trecuta in formularul de inregistrare pe site.
Accesul Cumparatorilor la anumite Servicii si informatii din cadrul Siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Va sfatuim sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati “deconectare” din contul dvs. din cadrul Serviciilor online oferite de Site la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora.
Cumparatorilor li se cer mai multe informatii de identificare personala pentru a se inregistra pe Site: nume, adresa, adresa de email proprie si valida.
Inregistrarea pe Site presupune luarea la cunostinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele personale sa fie folosite de catre urda.ro.

9. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe SITE si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a SITE-ului, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

9. Date de identificare

PRODUCATOR

Dorobantu Iulia

Adresa de corespondenta:

Str. Intr. Badeni Nr. 10, Sector 3, Bucuresti